Jordaan

Marnixstraat 186 – 4e etage

Onderdeel van een zeer fraai en gerestaureerd pand. Appartement van 90m² met groot dakterras gelegen op de vierde etage met eigen entree op de derde etage.

LIGGING

Gelegen tussen de gezellige Amsterdamse Jordaan en de da Costabuurt. De Jordaan kenmerkt zich door de talloze voorzieningen, zoals de 9-straatjes, vele galerieën, koffiesalons, cafés en restaurants. Hier kun je alles proeven van wat Amsterdam te bieden heeft. Ook de Westermarkt, de Noordermarkt en het Leidseplein liggen op loop- of fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN

  • CAP Living appartement 90m²
  • 2 slaapkamers
  • Badkamer met ligbad en regendouche
  • Grote bergruimte
  • Kozijnen met dubbel glas
  • Dakterras van ca. 40m²
  • Nen Rapport aanwezig

RICHTPRIJS

€ 575.000 k.k.

OPLEVERING

November 2016

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]