Jordaan

Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis — Verkocht

Een sfeervol en hoogwaardig gerenoveerd (Cap’ Living) driekamerappartement van 86 m², gelegen op een van de meest gewilde locaties in het bruisende hart van de Jordaan! De vele winkels, restaurants en cafés liggen op loopafstand.

Indeling

Begane grond:
Entree. Ruime split-level woonkamer met aan voorzijde een luxe open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan achterzijde is een ruime woonkamer met aan achterzijde een fraai aangelegde patio. Bergkast onder de trap van het bovenhuis.

Eerste etage:
Ruime overloop. Met zowel aan voorzijde als aan achterzijde een ruime slaapkamer. Fraaie badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Separaat toilet. Bergkast met wasmachine aansluiting. Aan achterzijde is een balkon op het zuiden.

Ligging/Jordaan

De Amsterdamse Jordaan is ongetwijfeld de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland. Ooit is deze wijk aangelegd voor de minder bedeelden, maar vandaag de dag is het de meest favoriete wijk voor studenten, artiesten en jonge ondernemers. De Jordaan is het gebied ten westen van de grachtengordel. De wijk wordt begrensd door de Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Prinsengracht en de Passeerdersgracht.

Bijzonderheden

  • Compleet gerenoveerd, Cap’ Living appartement;
  • Turn-key;
  • Woonoppervlakte 85,8 m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig);
  • Eigen grond;
  • 2 ruime slaapkamers;
  • Eiken houten vloeren;
  • Design radiatoren in de badkamer;
  • Voorbehoud splitsing;
  • Projectnotaris Buma Algera notarissen;
  • De verkoper heeft het object nooit zelf bewoond.

Oplevering

Verwachte opleveringsdatum oktober 2014

Cap Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 1
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 2
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 3
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 4
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 5
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 6
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 7
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 8
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 9
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 10
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 11
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 12
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 13
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 14
Goudsbloemstraat 59 – Dubbel benedenhuis 15
Google Maps Plattegrond
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]