Zuid

Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis — Verkocht

Zeer ruim, volledig gerenoveerd dubbel bovenhuis van ca. 126 m² gelegen op de derde en vierde etage met eigen entree op de tweede etage. Vanaf de woonverdieping heeft u toegang tot een ruim terras aan achterzijde. Het (toekomstig) appartement is hoogwaardig gerenoveerd en bevindt zich in een uitmuntende staat. Mede door de hoek ligging is het appartement licht overgoten. De woning wordt volledig “Turn-Key” opgeleverd.

LIGGING

De (prachtige, in Amsterdam Zuid gelegen) Koninginneweg is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen. Op steenworp afstand vindt u het Vondelpark, de Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat met haar exclusieve winkels, trendy cafés, restaurants en leuke lunchlocaties. Ook in het Vondelpark en direct op de Koninginneweg of Amstelveenseweg zijn diverse gezellige terrassen en horecagelegenheden te vinden.

INDELING

Tweede etage:
Eigen opgang.

Derde etage:
Zeer ruime en lichte woonkamer met aan voorzijde een frans balkon. Open keuken aan achterzijde, voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Door middel van openslaande deuren komt u op het ruime terras aan achterzijde. Separaat toilet op de overloop.

Vierde etage:
Aan achterzijde een ruime masterbedroom met toegang tot een balkon. Aan voorzijde 2 slaapkamers. Zeer riante en luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op de overloop is een kast met wasmachine -/droger aansluiting.

BIJZONDERHEDEN

 • CAP Living appartement Woonoppervlakte van 125,7 m².(NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
 • Eigen grond, geen erfpacht.
 • Nieuwe CV-installatie
 • Brede houten vloerdelen door het gehele appartement
 • Houten draai-/kiepkozijnen met extra dik isolatie glas.
 • Zeer luxe afwerkingsniveau
 • Houten draai-/kiepkozijnen met extra dik isolatie glas
 • Servicekosten nader te bepalen
 • Onder voorbehoud van splitsing
 • Op maat gemaakt lichtplan<
 • Vaste projectnotaris: Buma Algera notarissen
 • Kleine VVE (bestaande uit 3 leden)
 • Restitutie overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 1
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 2
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 3
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 4
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 5
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 6
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 7
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 8
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 9
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 10
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 11
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 12
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 13
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 14
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 15
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 16
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 17
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 18
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 19
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 20
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 21
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 22
Koninginneweg 275 – Dubbel bovenhuis 23
Google Maps Plattegrond
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]