Zuid

Koninginneweg 275 – Tweede etage — Verkocht

Zeer licht, volledig gerenoveerd appartement van 58 m² gelegen op de tweede etage. Aan achterzijde bevindt zich een ruim terras en aan voorzijde is een frans balkon. Het (toekomstig) appartement is hoogwaardig gerenoveerd en bevindt zich in een uitmuntende staat. Mede door de hoek ligging is het appartement licht overgoten. De woning wordt volledig “Turn-Key” opgeleverd.

LIGGING

De (prachtige, in Amsterdam Zuid gelegen) Koninginneweg is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen. Op steenworp afstand vindt u het Vondelpark, de Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat met haar exclusieve winkels, trendy cafés, restaurants en leuke lunchlocaties. Ook in het Vondelpark en direct op de Koninginneweg of Amstelveenseweg zijn diverse gezellige terrassen en horecagelegenheden te vinden.

INDELING

Tweede etage:
Zeer ruime en lichte woonkamer met aan voorzijde een frans balkon. Open keuken voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Slaapkamer aan achterzijde. Luxe badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Aan achterzijde heeft u toegang tot een riant dakterras. In de keuken is een wasmachine aansluiting.

BIJZONDERHEDEN

 • CAP Living appartement Woonoppervlakte van 58 m².(NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
 • Eigen grond, geen erfpacht.
 • Nieuwe CV-installatie
 • Brede houten vloerdelen door het gehele appartement
 • Houten draai-/kiepkozijnen met extra dik isolatie glas.
 • Zeer luxe afwerkingsniveau
 • Houten draai-/kiepkozijnen met extra dik isolatie glas
 • Servicekosten nader te bepalen
 • Onder voorbehoud van splitsing
 • Op maat gemaakt lichtplan<
 • Vaste projectnotaris: Buma Algera notarissen
 • Kleine VVE (bestaande uit 3 leden)
 • Restitutie overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koninginneweg 275 – Tweede etage 1
Koninginneweg 275 – Tweede etage 2
Koninginneweg 275 – Tweede etage 3
Koninginneweg 275 – Tweede etage 4
Koninginneweg 275 – Tweede etage 5
Koninginneweg 275 – Tweede etage 6
Koninginneweg 275 – Tweede etage 7
Koninginneweg 275 – Tweede etage 8
Koninginneweg 275 – Tweede etage 9
Koninginneweg 275 – Tweede etage 10
Koninginneweg 275 – Tweede etage 11
Koninginneweg 275 – Tweede etage 12
Google Maps Plattegrond
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]