Jordaan

Marnixstraat 100-I — Verkocht o.v.b.

Mei 2015

In 2015 gaat Cap’living weer een prachtig project opleveren: 3 gloednieuw gerenoveerde appartementen in hartje centrum!

Door de hoekligging zijn de woningen super licht en ruimtelijk, en de oplevering is zoals Cap’Living betaamt: mooie houten vloeren, strakke keukens met alle denkbare inbouwapparatuur.

INDELING

Het appartement van 56,9m2 is gelegen op de eerste verdieping. Entree in halletje met separaat toilet en badkamer. Aan de voorzijde is de woonkamer met open keuken gelegen. de keuken is voorzien van diverse inbouw- apparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, waanvan een toegang verschaft tot het zonnige dakterras. De andere kamer heeft aansluitend een zeer ruime berging, met aansluitingen voor wasmachine en droger.

LIGGING

De appartementen zijn gelegen aan de beroemde Marnixstraat, in het gedeelte van de Jordaan. Voor de gezellige Westerstraat met alle denkbare winkels hoef je alleen de straat maar over te steken, en vergeet vooral de talloze restaurants en koffie-barretjes niet. Op zaterdag is de beroemde Lindengracht markt een waar paradijs voor alle boodschappen, en op maandag kun je op de Noordermarkt terecht voor bric-en-brac.
Voor de sportievelingen bevinden het Marnixbad en het Westerpark zich op loopafstand. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn zeer goed te noemen; het nabijgelegen Centraal Station voorziet daar ruimschoots in, maar ook tramlijn 3 en 10 stoppen voor de deur.

BIJZONDERHEDEN

  • CAP Living appartement circa 57 m²
  • Nieuwe fundering
  • Volledig gerenoveerd
  • Nieuwe kozijnen
  • Hoogwaardig afgewerkt; turn key
  • Twee slaapkamers
  • Nieuwe fundering 2015/ Dak gerenoveerd in 2014
  • Dakterras

OPLEVERING

Medio mei 2015

Vraagprijs

€ 350.000

Maatwerk

Onze makelaars zoeken de perfecte aansluiting op bestaande woonwensen. Bij de panden die nog in ontwikkeling zijn, is maatwerk tot in detail mogelijk. Afhankelijk van de fase waarin de bouw zich bevindt, is het mogelijk om een appartement volledig naar eigen voorkeur in te delen. In een later stadium van de bouw kunnen alle wensen op het gebied van afwerking meegenomen worden. Een muziekinstallatie die per kamer regelbaar is, een visgraatvloer of een granieten badkamer? Alles is bespreekbaar.

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Marnixstraat 100-I 1
Marnixstraat 100-I 2
Marnixstraat 100-I 3
Marnixstraat 100-I 4
Marnixstraat 100-I 5
Marnixstraat 100-I 6
Marnixstraat 100-I 7
Marnixstraat 100-I 8
Marnixstraat 100-I 9
Marnixstraat 100-I 10
Marnixstraat 100-I 11
Marnixstraat 100-I 12
Marnixstraat 100-I 13
Marnixstraat 100-I 14
Marnixstraat 100-I 15
Marnixstraat 100-I 16
Marnixstraat 100-I 17
Google Maps Plattegrond
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]