Centrum

Nieuwe Keizersgracht 41 – Sous en bel — Verkocht

Onderdeel van een zeer fraai en gerestaureerd pand. Dit appartement (bel-etage en sous) is circa 275m². In het pand is een trappenhuis, een lift en een algemene verkeersruimte aanwezig.

LIGGING

Gelegen op een mooie gedeelte van de Nieuwe Keizersgracht met aan de achterzijde de tuinen van de Hortus Botanicus. Artis, de Hortus Botanicus, de Stopera, het Joods Historisch museum en het Waterlooplein zijn op loopafstand. Goed te bereiken met het openbaar vervoer; de metro stopt op halte Waterlooplein. Tramlijnen 9 en 14 stoppen op de Plantage Middenlaan.
Via de Weesperstraat en de IJtunnel heeft het pand goede ontsluitingen naar de Ring.

BIJZONDERHEDEN

  • CAP Living appartement ca. 275m²
  • Volledig gerenoveerd
  • Hoogwaardig afgewerkt; turn key
  • Inbouwspeakers
  • Lichtplan
  • Lift aanwezig
  • Algemene verkeersruimte

Vraagprijs

€ 1.750.000 k.k.

Makelaar

Ouwehand v/d Meijden Makelaars
Herengracht 374
1016 CH Amsterdam
T +31-(0)20-330 66 44
www.ovdm.nl

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact de makelaar

Ouwehand v/d Meijden Makelaars
Herengracht 374
1016 CH Amsterdam
T +31-(0)20-330 66 44
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]