Centrum

Prinsengracht 201 F — Verkocht

Hoogwaardig gerenoveerd (CAP Living) vier kamer dubbel bovenhuis van ca. 170m² verdeeld over de tweede en derde etage aan de Prinsengracht met uitzicht vanaf het terras (zuid) over de binnentuin en de Westerkerk. Het appartement heeft een unieke uitstraling door de prachtige balken, steensmuren en luxe afwerking. Verder is de woning voorzien van een enorme woonkamer met luxe open keuken, 3 slaapkamers allen voorzien van een luxe badkamer en een opmaat gemaakt lichtplan.
 

INDELING

Gemeenschappelijke entree welke toegang geeft tot de binnentuin. Entree op tweede etage. Woonkamer met luxe woonkeuken, hal welke toegang biedt tot het toilet op deze verdieping. Trap naar derde etage. Vanuit de hal is toegang tot de slaapkamer welke voorzien zijn van een badkamer. De master bedroom heeft toegang tot het prachtige terras op het zuiden.

BIJZONDERHEDEN

 • Woonoppervlakte 169.1m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
 • Hoogwaardig gerenoveerd
 • Eigen grond!
 • Terras op zuid (ca 6m²)
 • Volledig dubbel glas
 • Zeer luxe keuken
 • 3 luxe badkamers
 • Houten vloer door gehele woning
 • Nieuwe CV-installatie, 2016
 • Vaste projectnotaris: Buma Algera notariaat
 • Servicekosten € 72,88 per maand
 • Oplevering in overleg

Makelaars

River Makelaardij BV
Scheldestraat 26
1078 GK Amsterdam
Phone: 020 – 679 48 09
Email: [email protected]
Web: www.rivermakelaardij.nl

De Graaf & Groot Makelaars
Prins Hendriklaan 49
1075 BA Amsterdam
Phone: 020 – 662 71 40
Email: [email protected]
Web: www.degraafengroot.nl

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contact de makelaar

River Makelaardij BV
Scheldestraat 26
1078 GK Amsterdam
Phone: 020-679 48 09
Email: [email protected]
Web: www.rivermakelaardij.nl

[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]