Centrum

Sint Jacobsstraat 14 — Verkocht

Hoogwaardig gerenoveerd (CAP Living) twee kamer appartement (62,5 m²) op de eerste verdieping in het historische centrum. De woning maakt onderdeel uit van een grootschalig renovatie project waarbij 8 appartementen zijn gerealiseerd. Het karakteristieke pand is met veel oog voor detail volledig verbouwd en voldoet volledig aan alle eisen van heden dag. Het pand is voorzien van een nieuwe fundering, nieuwe houten draai-/kiepkozijnen met dubbel glas en een opmaat gemaakt lichtplan.

LIGGING

Dit project worden omsloten door de Oude Braak 19 en de Sint Jacobsstraat 10-20. De Oude Braak is gelegen in een idyllisch autoluw straatje in het oude hart van de stad tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en het Damrak, op een paar minuten lopen van het Centraal Station. In de nabije omgeving vindt u de Dam, het Centraal Station, de Jordaan, de Haarlemmerdijk met veel leuke winkeltjes, (biologische) markten, theaters, musea, cafés en restaurants.

Kortom:
Een top appartement midden in het bruisende centrum.

Indeling

Entree via de Sint Jacobsstraat, entree ruime woonkamer v.v. luxe openkeuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer met luxe badkamer v.v. regendouche, ligbad en dubbele wastafel. De woning beschikt over een separaat toilet.

BIJZONDERHEDEN

 • Woonoppervlakte 62,5 m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
 • Hoogwaardig gerenoveerd (CAP Living)
 • Eigen grond
 • Nieuwe fundering
 • Nieuwe houten draai-/kiepkozijnen met dubbel glas
 • Houten vloer door gehele woning
 • Nieuwe CV-installatie
 • De VvE wordt professioneel beheerd
 • Servicekosten nader te bepalen
 • Vaste projectnotaris: Buma Algera notarissen
 • Oplevering in overleg

VRAAGPRIJS

€ 400.000 k.k.

Cap’ Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Sint Jacobsstraat 14 1
Sint Jacobsstraat 14 2
Sint Jacobsstraat 14 3
Sint Jacobsstraat 14 4
Sint Jacobsstraat 14 5
Sint Jacobsstraat 14 6
Sint Jacobsstraat 14 7
Sint Jacobsstraat 14 8
Sint Jacobsstraat 14 9
Sint Jacobsstraat 14 10
Sint Jacobsstraat 14 11
Sint Jacobsstraat 14 12
Sint Jacobsstraat 14 13
Sint Jacobsstraat 14 14
Sint Jacobsstraat 14 15
Sint Jacobsstraat 14 16
Sint Jacobsstraat 14 17
Sint Jacobsstraat 14 18
Sint Jacobsstraat 14 19
Sint Jacobsstraat 14 20
Sint Jacobsstraat 14 21
Google Maps Plattegrond
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]