Centrum

Spuistraat 93-1

Gerenoveerd en goed ingedeeld appartement op de eerste verdieping van twee panden gelegen (Spuistraat 91 en 93). Het totaal heeft een woonoppervlakte van circa 47 m² (conform NEN 2580, meetcertificaat).

Ligging

Gelegen nabij de Dam en de Nieuwe Kerk, op een ideale locatie midden in het centrum van Amsterdam. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (Nieuwezijds Voorburgwal en Raadhuisstraat), tevens goed bereikbaar met eigen vervoer. Parkeren geschiedt middels het vergunningenstelsel.

Indeling

Na een keurig trappenhuis entree op de eerste verdieping. Binnenkomst in de lichte woonkamer met open keuken. Deze in L-vorm geplaatste keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van het appartement is de doorgang naar het naastgelegen pand waar een ruime slaapkamer is gesitueerd alsmede een luxe badkamer.

Bijzonderheden

  • CAP Living appartement ca. 47 m²
  • Keuken voorzien van luxe inbouw-apparatuur
  • 1 Slaapkamer
  • Eikenhouten vloerdelen
  • Op maat gemaakt lichtplan

Cap Living

Cap’ Living is een toonaangevende Amsterdamse onderneming die hoogwaardige turn-key woningen ontwikkelt. Kwaliteit, comfort en authenticiteit vormen het handelsmerk van Cap’ Living. Met een team ambachtelijke specialisten renoveert ze historische panden volgens moderne eisen, met behoud van de oorspronkelijke charme. Elke woning is met visie ingedeeld, met een signatuur van eigentijdse voorzieningen en feilloze afwerking.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Spuistraat 93-1 1
Spuistraat 93-1 2
Spuistraat 93-1 3
Spuistraat 93-1 4
Spuistraat 93-1 5
Spuistraat 93-1 6
Spuistraat 93-1 7
Spuistraat 93-1 8
Spuistraat 93-1 9
Spuistraat 93-1 10
Spuistraat 93-1 11
Spuistraat 93-1 12
Spuistraat 93-1 13
Spuistraat 93-1 14
Spuistraat 93-1 15
Spuistraat 93-1 16
Spuistraat 93-1 17
Spuistraat 93-1 18
Google Maps Plattegrond
[gravityform id="2" name="Object doorsturen"]